All posts by editor

Invitație conferință de presă

Centrul de Prevenire a Conflictelor și Early Warning din București (CPC-EW) și Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (ULBS) vă invită pe 26 martie 2019, începând cu ora 17.00, la Grand Hotel Continental (Calea Victoriei, nr. 56, București), Sala Grigorescu, la prezentarea publică a Conferinței internaționale „Viitorul Europei: Perspectivele Evoluțiilor Contemporane” din marja Consiliului European de la Sibiu, 9 mai 2019.

Conferința din marja summitului Consiliului European de la Sibiu este organizată de CPC-EW în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (ULBS) și va fi găzduită de ULBS în perioada 8 – 10 mai 2019. Conferința se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și sub Patronajul Președinției Române a Consiliului Uniunii Europene.

More

Invitație reuniune corp diplomatic

Centrul de Prevenire a Conflictelor și Early Warning din București (CPC-EW) vă solicită respectuos prezența la reuniunea rezervată corpului diplomatic acreditat la București unde conferința internațională „Viitorul Europei: Perspectivele Evoluțiilor Contemporane” va fi prezentată în detaliu. Evenimentul este organizat de CPC-EW în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (ULBS) și va fi găzduit de ULBS în perioada 8 – 10 mai 2019.

Conferința se desfășoară sub înaltul patronaj al Președintelui României și sub patronajul Președinției Române a Consiliului Uniunii Europene. Pe lângă cei doi organizatori (CPC-EW, ULBS) acest proiect are un număr de parteneri prestigioși: Reprezentanța Comisiei Europene în România, German Marshall Fund al SUA (GMF), Fundația Konrad Adenauer Stiftung (KAS) și Școala Națională de Științe Politice și Administrative. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să discutăm detalii privind conferința și reprezentarea țărilor UE și a ambasadelor din București la aceasta.

Reuniunea va avea loc pe 26 martie 2019 de la ora 16.00 la ora 17.00 la Grand Hotel Continental (Strada Victoriei, nr. 56, București), Sala Grigorescu.

More