Blog Section

Invitație reuniune corp diplomatic

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Centrul de Prevenire a Conflictelor și Early Warning din București (CPC-EW) vă solicită respectuos prezența la reuniunea rezervată corpului diplomatic acreditat la București unde conferința internațională „Viitorul Europei: Perspectivele Evoluțiilor Contemporane” va fi prezentată în detaliu. Evenimentul este organizat de CPC-EW în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (ULBS) și va fi găzduit de ULBS în perioada 8 – 10 mai 2019.

Conferința se desfășoară sub înaltul patronaj al Președintelui României și sub patronajul Președinției Române a Consiliului Uniunii Europene. Pe lângă cei doi organizatori (CPC-EW, ULBS) acest proiect are un număr de parteneri prestigioși: Reprezentanța Comisiei Europene în România, German Marshall Fund al SUA (GMF), Fundația Konrad Adenauer Stiftung (KAS) și Școala Națională de Științe Politice și Administrative. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să discutăm detalii privind conferința și reprezentarea țărilor UE și a ambasadelor din București la aceasta.

Reuniunea va avea loc pe 26 martie 2019 de la ora 16.00 la ora 17.00 la Grand Hotel Continental (Strada Victoriei, nr. 56, București), Sala Grigorescu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *